BEZORGING & RETOURNEREN

Annulering & wijziging

Bestellingen kunnen binnen 24 uur (na het plaatsen van de bestelling) geannuleerd of gewijzigd worden. Na 24 uur kunnen we de bestelling niet annuleren of wijzigen. Annuleringen kunnen niet gedaan worden tijdens transport.

Bezorging

Bestellingen worden vaak rechtstreeks door onze leverancier verzonden, hierdoor kan de levertijd tussen 1-3 weken zijn. In hele sommige gevallen 4 weken. Deze levertijd verschild, en kan soms meer of minder dan de gemiddelde levertijd zijn. Terugbetalingen of annuleringen kunnen niet gedaan worden tijdens transport. 

Retourneren

Het product moet volledig in tact met originele verpakking. Het product kan alleen maar geretourneerd worden nadat de klant het heeft ontvangen. De klant is zelf verantwoordelijk voor de retourneer kosten. De retour moet traceerbaar zijn. De retour moet binnen 30 dagen van ontvangst opgestart worden. Als de klant zich voldoet aan de bovenstaande factoren krijgt de klant het volledige bedrag van de bestelling teruggestort na ontvangst. Bezorgkosten worden niet terugbetaald.

Terugbetaling

De klant kan een volledige terugbetaling aanvragen wanneer:
A. De bestelling na 40 dagen nog niet in ontvangst is genomen. Als dit zo is moet de klant contact opnemen zodat we het met PostNL kunnen verifiëren.
B. Het product geretourneerd is met de bovenstaande voorwaarden.

Als de bestelling nog onderweg is naar de klant kan er geen terugbetaling worden gedaan. Wij hebben geen controle tijdens transport.

Defect bij aankomst

Als het product defect is bij aankomst behoort de klant ons binnen 14 dagen na ontvangst een email te sturen met fotos van het defecte product. Nadat we de fotos hebben bekeken sturen we een vervangen, zonder kosten aan de klant.